Individuel terapi

Ved individuel terapi vil vores første samtale tage udgangspunkt i, at du fortæller om årsagen til at du har valgt at starte op hos en psykolog. Vi vil få et overblik over dine problemstillinger ved at lave en samlet liste over dine problemer og før vi går igang med det terapeutiske arbejde vil vi også sammen finde ud af hvad målsætningen for vores arbejde skal være. Det er heri vores arbejde tager sit afsæt.

For det meste vil vi så med det samme gå i gang med at arbejde med dine problemstillinger. Du vil få råd og vejledning omkring hvad der er mest hensigtsmæssigt for dig lige nu og vi vil anvende metoder, som gør det muligt for dig at skabe en forandring i din aktuelle tilværelse.

Når det i forløbet er muligt og hensigtsmæssigt at vi dykker ned i en egentlig udredning omkring din opvækst, dine forældre og eventuelle søskende, din historie både privat og professionelt med videre gør vi dette. Men vi starter forløbet med at slukke eventuelle ildebrande for herefter at kunne dykke ned i nogle af årsagerne til at der er opstået ildebrand.

Udover at du kan have helt specifikke målsætninger for vores arbejde er målsætningen med mit arbejde herudover også at hjælpe dig til at få det bedre og forebygge at du nogensinde igen falder ned i samme psykiske problemstillinger som du står i når du starter.

Jeg arbejder altid for dit bedste, men der vil også være mennesker i din omgangskreds, som vil høste positive resultater af det arbejde du gør.